téma měsíce ledna 2009

Křesťanský facebook

20. 1. 2010 23:42

Do téma měsíce se za první tři týdny zapojilo mnoho uživatelů - doporučili např. na svém blogu 3 křesťanské weby jejich přátelům či rozepsali nějaké zajímavé související odkazy na toto téma. Říkáš si, že nikdo nezmínil nějaký podstatný server? Tak o něm napiš ty! A jestli tě zrovna nenapadá konkrétní web, tak si vyber nějaké téma, zkus třeba sepsat weby zabývající se třeba hudbou, zpravodajstvím, křesťanská média... Poděl se a pomož dotvořit téma měsíce - když každý uděláme trochu, dohromady toho bude hodně...

Pomalu se rozšiřuje redakční rubrika ze zákulisí. Najdete tam např. rozhovor s majitelem domény knez.cz a brzy se zde objeví snad rozhovory další.

Facebook! Fenomén jak se patří - jedni ho milují, druzí odsuzují a třetí prostě berou, že je a (ne)využívají ho dle potřeby. Proč facebook (ne)používáš ty? Proč ses (ne)zaregistroval do sítě 300 000 000 lidí z celého světa? K čemu může být dobrý facebook pro křesťany?

HejTi, prozatimní šéfredaktor

 

 


Zobrazeno 3064×

Komentáře

Olin

Facebook může být dobrý pro to, aby se lidem, kteří jsou nevěřící mohlo šířit evangelium o Pánu Ježíši Kristu, který vzal naše hříchy na kříž, a tudiž i sdělit něco o spáse. Já na Facebook, občas chodím také, a vím, že je tam celá řada lidí, kteří jsou věřící v Boha (Pána Ježíše) tím či oním způsobem. A na první vjem bych to třeba do nich neřekl. Myslel bych si o nich, že jsou to nevěřící lidé. Ale jsou tam i věřící. Právě úkolem by nás křesťanů, kteří tam chodí na Facebook mělo být šíření evangelia pro nevěřící lidi. Přece Pán Ježíš nám zcela jasně říká: Jdětě a šiřte evangeliem do celého světa. A Facebook je celosvětová siť, tak tam lez mnoha lidem říci o Pánu Ježíši Kristu.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.